Leve de zee    |    Voor Groot & Klein    |     Op en langs het water     |     Met de tram   |     Zeer gezond   |    Lekker tafelen

.

Lekker tafelen in De Panne

Aanbevolen door het personeel!

.

Restaurant de FOX ** Michelin :

Séphane en Ellen zijn constant in de weer om hun klanten te verwennen in hun tafel bij de zee

Ook het volledig team staat klaar voor u, uw familie en uw vrienden. Daarom alleen is een moment tafelen in Le Fox een unieke ervaring.

U vindt er een ‘modern klassieke’ keuken met sana toetsen en een grenzeloos respect voor alles wat uit onze zee en hinterland komt.

Behalve lunch en de degustatiemenu is er een ruime keuze ‘à la carte’.

Het restaurant is geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en maandagmiddag.

Walckierstraat 2, 8660 De Panne

Huyze Armalot :

op een 5-tal minuten van het hotel vind je Huyze Armalot by Julia, een charmante villa waar je in alle rust kan genieten van een fijne keuken. Een familiezaak, trendy restaurant en zonnig terras. Ook leuk om te ontbijten.

Ernest d’Arripelaan 13, 8660 De Panne

Alfons koffie & Lunch :

Een echte must visit! Prachtige zaak met een focus op gezonde voeding. Mama en dochter runnen deze lunchzaak met veel passie. ‘S zomers genieten van een aperitief op het verborgen terrasje en als het koud is buiten lekker opwarmen met heerlijke chocolademelk en vers gebak.​’S Middags  verse en lichte lunch met groenten in de hoofdrol. De kaart wisselt samen met de seizoenen maar bagels en dagsoep staan vast op de kaart. Ook zijn er altijd vegetarische gerechtjes alsook enkele vegan opties.

Nieuwpoortlaan 10, 8660 De Panne

Coupole :

De eigenaars van La Coupole zijn geboren en getogen in De Panne, ze kennen de Kust en zijn toerist dus door en door. Chef-kok Jean-Paul Bonnez is ook vertrouwd met het echte vissersleven, hij groeide er in op. Vis is dus een constant aanwezig ingrediënt in zijn keuken, toch primeert het niet. Vooral smaak en versheid bepalen het pallet. Wat vooral aantrekt in het stijlvol interieur van La Coupole is de mooie veranda.

Nieuwpoortlaan 9, 8660 De Panne

Oasis:

Bij Cocktailbar Oasis in De Panne waan je je in een moderne Azteekse tempel. Proef er van kleurrijke cocktails en smakelijke ijscoupes!

Duinkerkelaan 5, 8660 De Panne

Jonquières:

In de Jonquieres zijn jong en oud welkom telkens 18 tot 23u om een sappige gebraden kippetje (beste van de streek) te eten of te genieten van alle andere top gerechten.

P.S. proef zeker de “Kozak saus”!

Duinhoekstraat 11, 8660 De Panne

Kommilfoo De Panne:

Ze hebben elke maand een gevarieerd menu met dagverse en seizoensgebonden producten. Het is een charmant etablissement met veel keuzes in relatie tot het seizoen. U kunt ook kamers huren en familiefeesten communiesfeesten maken..

Veurnestraat 83, 8660 De Panne

Entree:

L’entree is een restaurant dat  verschillende soorten keukens heeft :
Frans, Steakhouse, Belgisch, Visgerechten, Europees, Grill.
Het restaurant is geopend voor lunch en diner
U kunt reserveren om te eten.

Zeelaan 1, 8660 De Panne

Leopold I:

Eerlijke brasserie-keuken met dagverse bereidingen.Van seizoensgebonden suggesties tot huisgemaakt roomijs.
Talrijke gins, aperitieven en Thaise gerechten.Ruim koffie- en theeaanbod.
Op mooie dagen kan u op ons strandterras heerlijk tafelen met de voeten in het zand.
Maar ook binnen kan u steeds terecht in ons vernieuwd interieur.
7 dagen op 7, met een keuken die doorlopend open is. Welkom op de Zeedijk van De Panne.

Pierre Bortierplein 20, 8660 De Panne

Bodega:

Wijnbar Bodega in De Panne is een ideaal adresje voor wijnliefhebbers: een gezellig glaasje wijn én verschillende koude tapas. Wat wenst een mens nog meer?

Zeelaan 76, 8660 De Panne

L’imperial:

Aan het eind van de dijk van De Panne vind je een plek waar je in een stijlvol decor kunt genieten van al het lekkers dat de zee te bieden heeft.Je bent bij restaurant Imperial, dat -gezien de kwaliteit van zijn producten en de hoogstaande keuken, -zijn keizerlijke naam alle eer aandoet. Goed nieuws voor de kinderen: dit is een autovrije zone! Brengen een luchtige keuken waarin schaaldieren en de zee centraal staan, met respect voor geuren en smaken. Onze bediening is speelser. Het doet wat denken aan de losse, ongedwongen sfeer die men terugvindt aan boord van cruiseschepen.
In dezelfde optiek zijn kinderen in Imperial echt welkom.

Leopold I Esplanade 9, 8660 De Panne

Crèmerie Georges:

De Crémerie Georges  is een van de meest bekende en populaire badplaats de Panne. U vindt heerlijke wafels uit Brussel. Je kunt ook verschillende soorten ijs ontdekken met veel smaken.Dus Ijsjes eten aan zee hoort er nu eenmaal bij. In De Panne kun je voor lekkere ijsjes bij Georges Ijs terecht. Gelegen naast het strand, aarzel niet om te bezoeken tijdens uw volgende bezoek aan De Panne.

Zeedijk 72, De Panne 8660

Coco:

Bij Coco Bar&Food in De Panne kun je nu terecht voor lunch, brunch én ontbijt. Deze trendy bar is ook een ideaal adresje om te genieten van een lekkere cocktail, cava zonder alcohol, Belgische gin en whisky. Daarnaast is het ook een geschikte plek voor vegetariërs en veganisten.

Nieuwpoortlaan 5, 8660 De Panne