ROOMS

Standard room

Family room

Disabled room

“Bent u op zoek naar een betaalbare kamer in de Panne? Ibis de Panne is uw beste keuze. Het centrum van de stad ligt voor de deur en het strand ligt op 3 min. lopen. Tip: bezoek het grootste themapark van België: Plopsaland De Panne.”

Mrs Marie MAES, Hotelmanager

Dit nieuwe hotel ligt vlak bij de Franse grens. 79 kamers ingericht volgens het nieuwste design van ibis. Het hotel ligt 2 km van het grootste pretpark in België, Plopsaland, vlak bij het strand van De Panne maar ook dicht bij de kusttram die rijdt tussen De Panne en Knokke. Bezoek de natuurreservaten van De Panne en het museum over de Tweede Wereldoorlog. Het hotel ligt dicht bij de herdenkingsmonumenten van de Eerste Wereldoorlog en is gemakkelijk te bereiken per trein, tram en auto.

Hotel ibis De Panne ligt in het centrum van badplaats De Panne, waar het leven in het teken van de zee staat. Leer de oceanische kunstcollectie van Paul Simpelaere kennen in het Cultuurhuis De Scharbiellie. Voor gezellig shoppen of het nuttigen van een drankje heeft het centrum van De Panne vele winkels en terrasjes. Liever actief? Ga dan eens strandzeilen bij strandzeilschool LAZEF in De Panne. Voor een wandeling door de duinen biedt natuurreservaat De Westhoek een prachtige gelegenheid.

VRAGEN?

[cfb_form name=”Contactform NL” recipients=”H8131@accor.com” validation=”server” subject=”Contactformulier NL” sender=”Ibis De Panne” email_from_subscriber=”true” re=”true” re_email=”email” pdf_copyright=”© 2019 IBIS DE PANNE. All Rights Reserved.” pdf_date=”true” messages_success=”Uw bericht is verstuurd.” messages_warning=”Oeps… er is iets verkeerd gegaan…” popup=””][cfb_text name=”Naam” placeholder=”Naam” required=”true” autocomplete=”true” label_width=”1″][cfb_text name=”E-mail” placeholder=”E-mail” required=”true” autocomplete=”true” pattern=”email” label_width=”1″][cfb_text name=”Onderwerp” placeholder=”Onderwerp” required=”true” autocomplete=”true” label_width=”1″][cfb_textarea name=”Bericht” placeholder=”Bericht” required=”true” label_width=”1″][cfb_button name=”Verstuur” default=”Verstuur” align=”center”][/cfb_button][/cfb_form]