Leve de zee    |    Voor Groot & Klein    |     Op en langs het water     |     Met de tram   |     Zeer gezond   |    Lekker tafelen

De gezonde zeelucht zorgt voor nieuwe energie

Gezonde zeelucht is goed voor de mens.

Uitwaaien in de wind is een gratis vitaminekuur.

De Kust blijft de meest gezonde bestemming. De zee zorgt letterlijk en figuurlijk voor een verademing. Het is niet alleen fijn vertoeven aan de Kust, de sfeer is ontspannend en je verwend lichaam en geest door de gezonde zeelucht in te ademen.

Het gezonde evenwicht

Bewegen en gezonde voeding zijn de twee basisprincipes voor een evenwichtige en gezonde levensstijl. Voor een goede balans in het leven kan je aan de kust een uitgebreid aanbod aan gezonde streekproducten uit de Noordzee vinden en aan de kust ontdek je ook enkele bijzondere invalshoeken voor een gezonde beweging. Waarom geen ochtendwandeling langs de vloedlijn?

Anti-stress

Vandaag de dag leven zeer veel mensen een gejaagd leven. De Panne is de ideal bestemming om eens volledig aan dit alles te ontsnappen en de batterijen opnieuw op te laden. De zee heeft een uiterst anti-stress effect op mensen door eenvoudig weg eens de ogen dicht te doen en te luisteren naar het ruisen van de golven.

Gezonde zeelucht

De gezonde zeelucht zorgt voor een instante vitaminekuur. De kracht van dit alles is de dosis jodium in de lucht die ons doet herleven en extreem heilzaam is. Adem de frisse zeelucht en verfris je gehele lichaam.

Even uitwaaien

De Kust is een heerlijke bestemming voor elk seizoen. Goed weer of minder goed weer: de Kust is vlakbij en aan zee kan je in elk seizoen lekker uitwaaien. Eén: het is gezond. Twee: het zorgt voor leuke momenten om samen met een fijn gezelschap te proeven van het buitenleven aan zee.

Lekker gezond

In De Panne is er elke dag verse vis uit de Noordzee te krijgen waar je steeds een overheerlijke tafel met kan vullen.  Maar ook de verse garnalen zijn een topper!

Op en langs het water

De zee is altijd vlakbij. Je hoort of ruikt de zee. Watersporters hebben een uitstekende gezondheid en een stevige conditie. De reden? Ze vertoeven graag op het water. Ook de vele strandclubs zorgen voor onze gezondheid en conditie met hun sportief aanbod.

Actief aan de zee

Voor wie aan de conditie wil werken heeft de Panne zeer veel te bieden. Fietsen of wandelen doet ongelooflijk veel deugd. Bij ons kan je een fiets huren en graag maken we je ook wegwijs naar alle mooie plekjes en mogelijkheden in De Panne.

Samen

Iedereen herinnerd zicht de mooie momenten van vroeger aan de zee en ook daarom trekken we nog steeds graag met familie en goede vrienden naar de zee om samen mooie momenten te beleven.

Zicht op zee

Kijken naar de zee werkt zeer therapeuthisch en geeft je een aangenaam gevoel, en door af en toe de longen eens open te zetten trakteer je je lichaam op gratis vitaminen.

Vier seizoenen

Aan de Kust kan je terecht voor alle vier de seizoenen. Een weekendje uitwaaien in het voorjaar of een herfstweekend aan de zeer zijn de echt klassiekers geworden. Elke seizoen heeft zijn charme en helpt je steeds de batterijen terug op te laden.

VRAGEN?